Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musiken.

Detta är alltså inte ett dagen outfit-inlägg även om bilden kan förvirra. Investerade mig i ett par mintgröna midjebyxor idag som kändes så himla våriga and I fell in love with 'em. För att sen när jag kommer hem upptäcka att jag får tantrumpa i dom. Jaja det är ingenting en lite för stor kofta inte kan lösa.
Slutade två idag och åkte hem direkt efter skolan för första gången på jag kommer inte ihåg hur länge. Nätterna brukar sluta i översovningsmys hos en vän, eftermiddagarna i fikor och helgerna i någon slags dimma. Ja, ni vet? För lite tid och för mycket roligt att lägga sin tid på. Allt förutom skolan. Det kändes himla idag fint i alla fall. Tiden, vårsolen och en dator full med nya bilder. Spenderat hela eftermiddagen in mot natten framför Photoshop och en Frölundamatch. Råkar ju älska det här med hockey. Tidigare i veckan har jag vart på stan med Ebba, Amanda och Stina, samt tagit promenader med Mathilda, haft fikamys med Alva @ her place och vart i Gårdsten som extralärare.
Hade också litet minispa idag hemma med en ansiktsmask som jag fick av Alicia för veckor sedan. Jag älskar den och jag älskar henne. Är ni nyfikna hittar ni den här.
 
Sen har jag kommit på att det här är en blogg med rubriker som citerar Håkan och Kent. Jag förstår inte varför med tanke på att jag knappt lyssnar på det dära längre. Jag vet inte vad jag lyssnar på. Mitt musikförråd är alldeles för smalt så känner sig någon initiativtagande är det bara att länka lite bra musik i kommentarsfältet! Hade uppskattat det cuz I need it.
 
Tänkte ladda upp lite bilder så småning om. Tills dess:
TA HAND OM ER och ta hand om varandra.
Upp