Look like nothing's gonna change, everything still remains the same. I can't do what ten people tell me to do so I guess I'll remain the same.

Ikväll ska jag ta en dusch, göra mitt gymnasieval, packa för helgen, städa mitt rum och försöka lägga mig tidigt.
 
Mål: bli frisk. Har kommit upp i drygt 38 graders feber nu och imorgon åker jag till min pojke. Vill mest kunna andas med honom och må bra till min fulla potential. Knarkar halstabletter, te och Alvedon. Vill inte att halsen ska kännas som rakblad längre eller att det ska låta som om jag svalt några. Blev kallad gammal röktant av Astrid idag...
Annars då? Annars rullar livet på, i kyla och mörker. Längtar efter sommarn som de flesta andra men om 9 dagar är jag i Thailand med min familj och min favorit vän. Och jag stänger av att lägga energi på att tänka existerar inte, eller energi att gå upp på mornarna. Skriver poesi och äter godis, nonchalerar stolt vågen men näsan i vädret. Ibland längtar jag bort, från mig själv men oftast trivs jag i mitt egna skinn. Ellen och jag konstaterade idag att man helt enkelt inte gillar den man är i skolan. Och i den helvetesbyggnaden blir jag kallad jävla sosse och kommunist dagligen. Vill bort NU. Bort från ytligheten och dolda budskap om att det som räknas är hur mycket din plånbok väger.
Upp